torsdag den 28. august 2008

Det er sgu synd og skam

Igen i år er nogle klubber i problemer op til sæsonstarten, da flere af deres bærende spillere har vendt dem ryggen. Det er en dårlig tendens og et tilbageslag for dansk floorball.

I sidste sæson spillede jeg i Benløse, og det var på mange punkter en lærerig oplevelse. Klubben mistede inden sæsonen det meste af et hold, og jeg var med til at spille holdet ned i 2. division.

Det er selvfølgelig skide ærgerligt, men klubben har heldigvis et godt og velfungerende ungdomsarbejde, så det er forhåbentlig bare et spørgsmål om tid, inden de er tilbage i 1. division.

I år er det så andre klubber, som er havnet i tilsvarende problemer. I 1. division har Jægerspris måttet vinke farvel til en række spillere, og klubben arbejder hårdt for at begge deres tilmeldte herrehold kan gennemføre turneringen. Også Ledøje-Smørum er i problemer, hvor en tilsvarende kraftig afgang af spillere i værste fald kan lukke klubben.

Det er sgu synd og skam. Jeg håber absolut det bedste for dem, så de ikke havner på listen af klubber, som er fortid i turneringssammenhæng.

Den liste er nemlig i forvejen alt for lang, og det vil være endnu et tab for dansk floorball, hvis de skal i selskab med andre sjællandske klubber som f.eks.: Stenløse Helmets, Hellerup, Hillerød, Farum, Friheden Fighters, KH/Valby FK, Dragør, Stuckert, Rødovre Vikings, GF 81, Copenhagen Gold, Copenhagen Neckties og de femdobbelte danske mestre fra København FK.

Ingen kommentarer: