fredag den 22. august 2008

De gamle drenge på gyllepatrulje

De aldrende stjernespillere fra herre 4 er klare favoritter til at vinde 3. division i den kommende sæson, og alt andet end en klar førsteplads må betragtes som en skuffelse. Trods den klare favoritrolle kan andre forhold desværre vise sig at blive en hæmsko for de rutinerede spillere.

Herre 4 er i kommet i gruppe med ikke mindre end fem sjællandske hold fra provinsen, og 3. divison kreds 3 er af muntre hoveder allerede døbt ”Gylleligaen”.

Modstanderne er Jyderup 2, Haslev KFUM, Ørslev Falcons, Vanløse Floorball 3, HG 2 og Benløse 2, og uden at genere nogen må Vanløse 3 og Benløse 2 betragtes som de største konkurrenter til den direkte oprykningsplads.

Men herre 4 er også holdet med mange familiefædre, og det har tidligere givet problemer med at stille i stærkeste opstilling til udekampe. Især, hvis afstanden både medfører lugt af gylle og der samtidig skal afsættes mange timer til at spille kampen.

Det er netop holdets problem i den kommende sæson, hvor udekampene mod både Haslev, HG, Ørslev, Benløse og Jyderup hører til i den kategori. Det er sgu da ren gyllepatrulje.

2 kommentarer:

NikolajB sagde ...

Ja, det er selvfølgelig lidt træls, at herre 4 sådan skal på langfart i år. Men i bund og grund er vi jo bare pokkers forvænte i København. I Jylland syd for Limfjorden vil de være lykkelige over kun at skulle køre 40 min for at komme til udekampe, så vi har jo været forkælede i FFK at kunne tage til udekampe på et 2-zoners klippekort. Desuden er herre 4 jo ubetinget det hold i klubben, som har flest biler, så den del af udfordringen skulle de da nok kunne overleve :)

Anonym sagde ...

Oensker herre 4 held og lykke i den kommende saeson og minder om at udekampe her i Italien til tider byder paa 5-7 timers transport - hver vej! Jep, saadan er det at spille i et floorbal uland ;)