tirsdag den 19. august 2008

Dame 2 er klubbens vigtigste hold

Alt tegner på en succesrig sæson for klubbens bedste damehold, og hvis sæsonen flasker sig rigtigt, er en plads i semifinalerne inden for rækkevidde.

Det burde egentlig ikke kunne lade sig gøre for et hold, hvor størstedelen af spillerne har begrænset floorballerfaring. Faktisk er holdet uden en eneste potentiel landsholdsspiller, og både taktisk og teknisk er der plads til masser af forbedringer. Til gengæld viser pigerne en ukueligt fightervilje, et fantastisk sammenhold og en uovertruffen glæde ved at vinde. Og det er lige netop de kvaliteter, der bragte holdet i slutspillet i foråret.

Hemmeligheden bag damernes succes skal findes i det breddearbejde, som klubben har lavet på damesiden gennem flere år. Årlige rekrutteringskampagner har givet masser af spillere at tage af, og holdet har derfor overlevet i den bedste række, selvom mange af de tidligere nøglespillere af forskellige årsager er faldet fra.

Det arbejde skal selvfølgelig fortsættes og prioriteres højt. Udskiftningerne på dameholdene har af naturlige grunde altid været stor, og derfor er det ekstra vigtigt, at der hele tiden er spillere, som løbende kan sluses ind på holdet.

Hvis Dame 2 er nøglen til ligaholdets succes, så må det også betegnes som klubbens vigtigste hold. Det skal man huske på, hvis succesen på damesiden IKKE bare skal være kortvarig

Ingen kommentarer: