tirsdag den 9. september 2008

Hotboys Cup med mange vindere

Breddefloorball blev den store vinder, da Herlev Hotboys i weekenden afholdte deres årlige opvarmningsturnering.

Det blev regnedrengene fra Copenhagen Business School Sport, der snuppede pokalen og de varme guldøl til årets Hotboys Cup, da de i finalen sendte FFK til tælling efter straffeslag. Klubben er ny i dansk floorball, og holdet skal nok overraske i den kommende sæsons 3. division.

Ni andre deltog også, og målt på de tilfredse smil på dagen og de mange positive tilkendegivelser om arrangementet, så var Hotboys Cup 2008 en kæmpe succes. Det var skide hyggeligt, og stor tak til de hotte drenge herfra.

Et arrangement som Hotboys Cup betyder meget mere for dansk breddefloorball, end kampene på banen og det gode humør. Dagen blev også brugt til at udveksle erfaringer på tværs af klubberne, og der var såmænd også plads til, at et par spillere fra den nye klub, Uvelse Undertakers, deltog som gæstespillere hos Ørslev Falcons.

De to spillere fik ikke alene en dag med floorball. Nye kontakter blev skabt, og mon ikke der er et par træningskampe og flere gode råd på vej til den nye klub i det nordsjællandske.

Tak for en fed dag, hvor dansk breddefloorball i realiteten blev den sande vinder.

Læs mere om Hotboys Cup her...

Ingen kommentarer: